Meld je aan!
Ik ben er klaar voor!

Informatie

Hey jij! Als je dit aan het lezen bent ben je je waarschijnlijk aan het oriënteren naar het aanbod opleidingen en misschien begin in september wel met je opleiding bij Breda University of Applied Sciences! En wel aan de Nederlandse opleiding Logistics of Built Environment. Top, dan lees je nu de juiste informatie 😉

De data voor de komende introductieweek zijn nog niet bekend, houd deze site of de socials in de gaten, hierop maken we die bekend! Ook aan het programma wordt nog gewerkt, maar we kunnen al wel verklappen dat het heel tof gaat worden en voor iedereen toegankelijk! Een aantal details van het programma zullen we met jullie delen, maar sommige dingen blijven geheim 😉

De inschrijving is nog niet geopend, wanneer dit wel zo is kun je dat terugzien op de website of houd de Instagram van Introabel in de gaten!

We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alle studenten, en iedereen die betrokken is, een onvergetelijke introductie week heeft!!! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En een belangrijk detail: ONTGROENING… daar doen wij niet aan. Gezelligheid, kennismaken met je klas, docenten en andere studenten staat bij ons voorop.

In de tussentijd kun je lekker rondkijken op deze website en vergeet niet om ons te volgen op onze socials! Zo kun je ons fantastische team ontmoeten en op de hoogte blijven van alle informatie.

Tot snel!
XX – Introductiecommissie IntroABEL 2023

PS wil je weten wat je mee mag nemen tijdens de introweek? of hoe je kan inschrijven? of betalen? Check de FAQ! Dit wordt zo snel mogelijk geüpdatet nadat de inschrijvingen zijn geopend.