Meld je aan!
Ik ben er klaar voor!

Informatie

Hey jij! Als je dit aan het lezen bent start je waarschijnlijk in september met je opleiding bij Breda University of Applied Sciences! En wel aan de Nederlandse opleiding Logistics of Built Environment. Top, dan lees je nu de juiste informatie 😉

Het is eindelijk officieel! De Introductieweek zal plaats vinden vanaf maandag 29 augustus t/m donderdag 1 september 2022. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar we kunnen al wel verklappen dat het heel tof gaat worden en voor iedereen toegankelijk! Een aantal details van het programma zullen we met jullie delen, maar sommige dingen blijven geheim 😉

De inschrijving is ook geopend, klik op de link op de homepagina, en meld je aan voor onze Introductieweek (IntroABEL!). De kosten om deel te nemen aan de week zijn € 135,- inclusief eten, activiteiten en vervoer. Drankjes zijn op eigen kosten!

We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alle studenten, en iedereen die betrokken is, een onvergetelijke introductie week heeft!!! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En belangrijk details: ONTGROENING… daar doen wij niet aan. Gezelligheid, kennismaken met je klas, docenten en andere studenten staat bij ons voorop.

In de tussentijd kun je lekker rond kijken op deze website en vergeet niet om ons te volgen op onze socials! Zo kun je ons fantastische team ontmoeten en op de hoogte blijven van alle informatie.

Tot snel!
X – Introductiecommissie IntroABEL 2022

PS wil je weten wat je mee mag nemen tijdens de introweek? of hoe je kan inschrijven? of betalen? Check de FAQ!